Участие в SECURITY EXPO 2013

По време на SECURITY EXPO 2013, Профисек ЕООД представи новата си разработка Profisec Shoot

Profisec Shooter и Profisec Shoot са серия тренажори, предназначени за усвояване на първоначални умения за стрелба с пистолет. Набляга се на техниката на стрелба, включваща примерването и произвеждането на изстрел. Възможността за стрелба по различни мишени, в различни условия допринася за повишаване на уменията. Освен това е забано за обучаемите.

С Profisec Shoot могат да се пресъздават всякакви стрелкови полигони, мишени и сцени за стрелба при различни условия, с различни оръжия. Оръжията и полигоните за стрелба се разработват по желание на клиента.
Предвиденото в програмата управление чрез различни джойстици и визуализация чрез  виртуални 3D очила, позволява поставянето на обучаемите в 3D виртуална среда, без наличието на допълнителни екрани и монитори. Картината се управлява с движение на главата, сменят се посоките и стрелковите полигони, създава се изключително чувство за реалност. Пести се място. Реално необходимото пространство за един обучеам е едно нормално работно място.

Разработванетно на различни ситуации, по желание на клиента, дава възможност и за тактическо обучение на екипи за мисии зад граница, залавяне на престъпници и терористи, охрана на VIP персони и решаване на други специфични стрелкови задачи.

Profisec Shooter и Profisec Shoot са разработени от екип Dreamteck, www.media-swarm.com/dreamteck

Симулатора Profisec Shooter може да се изпробва онлайн на www.profisec.bg


Новини

picture

Фирма „Профисек“ ЕООД осъществява проект BG16RFOP002-2.073-16035-C01

Виж още »

Проекти

picture

Акустичен Сейф

Виж още »

Библиотека

picture

Защита от подслушване през мобилен телефон

Виж още »