Акустичен Сейф

profisec web 1_
Разработената от фирма Профисек ЕООД, система „Акустичен сейф“, блокира аудиодостъпа на мобилни телефони/таблети, рекордери и др. (ел. устройства, които имат микрофон), като по този начин осигурява пълна защита от подслушване по време на срещи, конференции, поверителни разговори или ситуации, в които е важно да се вземат предпазни мерки срещу подслушване чрез записващи устройства.

Наличието на няколко вида шум, генерирани в сейфа, блокира микрофоните на устройствата, като прави невъзможно подслушването през тях в реално време или осъществяването на аудиозапис. Когато капакът на Акустичния сейф затворен, видеокамерата (ако има такава) на устройството, което е в него може да записва само вътрешността й. В същото време, мобилното устройство запазва пълната си функционалност.
Използването на акустичния сейф не налага оставяне на телефоните извън помещението, тяхното изключване или изваждане на батериите. Акустичният сейф успешно противодейства и на вградени допълнителни микрофони в мобилните телефони.

Акустичният сейф може да се използва за защита от подслушване и през IP телефони (допълнителна опция).

Устройството може да работи с обикновени батерии, акумулаторни (зареждаеми) батерии или зарядно устройство.

Акустичният сейф има възможност да бъде изработен и с електромагнитно екраниране (фарадеев кафез). В електромагнитно екраниран сейф, мобилните телефони губят връзка с мрежата на мобилния оператор, с Bluetooth хендсфи, смарт часовници, Wi-Fi устройства.

  • Външен размер на стандартен модел (ШхДхВ): 33x24x15 см

По желание на клиента, Акустичният сейф може да бъде изработен в различен размер/ цвят (съобразено с интериора).

AS_2
profisec 2_
black box-17-e
AS_Special
6 Acoustic safe_Web

Новини

picture

Фирма „Профисек“ ЕООД осъществява проект BG16RFOP002-2.073-16035-C01

Виж още »

Проекти

picture

Акустичен Сейф

Виж още »

Библиотека

picture

Защита от подслушване през мобилен телефон

Виж още »