Защита на банковите карти – SkimProt

SkimProt e защитен стикер, предназначен за широко разпространените карти с чип и магнитна лента. Стикерът предпазва дебитните и кредитните карти от копиране и източване.
SkimProt се залепва върху магнитната лента на картата и скрива информацията, записана на нея. При използване на банкомат, стикерът указва на устройството да използва много по-защитения чип.
В Европа 95% от банкоматите и POS терминалите поддържат новата чип технология, но картите се издават с магнитна лента, за да са съвместими със старото поколение устройства.
Използването на SkimProt е лесно и бързо:

  • Прикрепете банковата карта към приложения шаблон, така че магнитната лента да съвпадне с отвора на шаблона.
  • Отлепете защитната лепенка от подложката и я залепете точно върху магнитната лента, спазвайки отвора на шаблона. Внимавайте краищата на лепенката и картата да съвпадат и лепенката да не излиза от очертанията на картата.
  • Притиснете SkimProt, за да прилепне добре. Ако лепенката бъде залепена неправилно или целостта й е нарушена, банкоматите няма да приемат картата.

Стикерът не променя картата, така че ако банкоматът или ПОС терминалът нямат четец за чип, може да отлепите лентата и да използвате картата без нея.

SkimProt е предназначена само за банкови карти, съдържащи магнитна лента и контактен чип.
Единична цена- 9,90 лв. с ДДС.

Новини

picture

Фирма „Профисек“ ЕООД осъществява проект BG16RFOP002-2.073-16035

Виж още »

Проекти

picture

Система за откриване на подслушвателни устройства, използващи WiFi и Bluetooth свързаност

Виж още »

Библиотека

picture

Защита от подслушване през мобилен телефон

Виж още »